Torna la Setmana del Llibre en català del 8 al 17 de setembre

Torna la Setmana del Llibre en català del 8 al 17 de setembre

A partir del proper divendres 8, i fins diumenge 17, serem al Moll de la Fusta participant un any més en aquesta cita literària tan indispensable.

Ens hi trobareu a l’expositor 42 amb els companys d’Èter Edicions i Obrador Editorial, amb tot el nostre catàleg de català, tan fons com novetats.

Novetats

Aquest 2023 ha vingut marcat per la incorporació de tres novel·les fantàstiques al nostre catàleg:

 

L'oceà al final del camí, de Neil Gaiman

Els monstres tenen por. Per això són monstres

L’oceà al final del camí, una de les obres més estimades de Neil Gaiman, va sortir aquest Sant Jordi. Un recer magnífic que parla de l’essència d’allò que ens fa humans. Una faula obscura i corprenedora que demostra que, de la mà de Neil Gaiman, la màgia arrela als indrets més foscos de la realitat.

 

Ens hem venut l'ànima, de Grady Hendrix

És evident: tot això només ho poden solucionar una dona i la seva guitarra

Ens hem venut l’ànima, la primera novel·la de Grady Hendrix traduïda al català. Una odissea al cor d’un món que ha perdut l’esperit i s’ha deixat endur pel corrent, una oda extraordinàriament emotiva a la resiliència, la perseverança i la humanitat.

 

En un món nascut de guerres, malalties i sequera, un grup de joves amb capacitats extraordinàries fa trontollar els fonaments de la Nova Unió

I com a novetat de La Setmana, tenim Sota la cendra, de Mireia Lleó. Una  aventura captivadora que parla de família, de lluita i de canvi, i que atraparà els lectors de gènere fantàstic i distòpic.

 

 

Activitats

Com cada any, us citem a les activitats que farem al moll de la fusta dins del programa de la fira:

 

Dimarts 12 de setembre, a les 17h, xerrarem amb la Marta Armengol i el Lluís Delgado, els respectius traductors de Hendrix i Gaiman

Presentació de novetats 2023 d'Obscura editorial a la Setmana del Llibre en Català
Divendres 15 de setembre a les 19h, la Mireia Lleó participarà en una taula de joves autors que no us podeu pedre
Taula rodona de nous talents, amb Mireia Lleó
Us hi esperem!
Regresar al blog