Hendrix arriba per primera vegada en català

Hendrix arriba per primera vegada en català

El proper 1 de juny arriba a les llibreries, per primera vegada en català, una novel•la de Grady Hendrix, un dels autors de terror més premiats i celebrats del panorama literari actual. Es tracta dEns hem venut l’ànima (We Sold our Souls), una història tan terrorífica com commovedora que parla de resiliència, perseverança, humanitat... i de música i metal!

L’any 1990, tot just quan el grup de heavy metal Fënya Brüta enfilava el camí a l’èxit, en Terry Hunt, el cantant, va decidir començar la carrera en solitari i va acabar convertint-se en una estrella internacional. Per aconseguir-ho, però, va deixar els companys a l’estacada.

Dues dècades més tard, la Kris, l’antiga guitarrista del grup, treballa de gerent d’un motel de mala mort al torn de nit. Cansada de veure com en Terry viu el seu somni, ho deixa tot per reunir el grup i plantar cara a l’home que va arruïnar-los la vida.

De seguida que l’aventura comença, la Kris s’adona que el viatge esdevé més perillós a cada parada i que hi ha algú molt interessat a impedir-los arribar fins a en Terry. Però és tard per fer-se enrere, i més ara que la Kris per fi ha recobrat el record reprimit d’aquella nit de 1990 en què, per fer possible el seu ascens meteòric, el gran Terry Hunt va pagar un preu d’allò més alt.

Grady Hendrix és un novel•lista i guionista guardonat amb un premi Bram Stoker per l'assaig Paperbacks from Hell. Ha estat nominat al premi Shirley Jackson i al Locus per Horrostör, El exorcismo de mi mejor amiga i Ens hem venut l’ànima.

Els elogis de la crítica han estat unànimes en les ressenyes que han fet de les seves novel•les mitjans com ara el Washington Post, el Wall Street Journal, el Los Angeles Times i Buzzfeeed.

Ens fa molt contents poder apropar l’obra d’aquest gran fenomen literari als lectors en català, amb la brillant traducció de la Marta Armengol i la coberta del David G. Vaquero.

Queden pocs dies, però encara teniu disponible una prevenda molt especial d’aquesta edició en col·laboració amb la Llibreria Gigamesh, amb marcapàgines i pua per guitarra!

ACCEDIR A LA PREVENDA DE GIGAMESH

Llarga vida al terror i el fantàstic en català,
llarga vida al metal i llarga vida a Grady Hendrix!

Regresar al blog