El gran Neil Gaiman ens captiva amb una de les seves històries més màgiques, una aventura ja consolidada com un clàssic indiscutible

El gran Neil Gaiman ens captiva amb una de les seves històries més màgiques, una aventura ja consolidada com un clàssic indiscutible

El proper 6 de març arriba a les llibreries una nova edició en català del grandíssim Neil Gaiman: Stardust. Una aventura escrita als estels. Com ja és tradicional, la presentem amb una magnífica traducció de Lluís Delgado i una coberta d’allò més espectacular d’Oriol Vlak.

Stardust és una de les novel·les més màgiques i icòniques de Neil Gaiman, que és, com molts sabeu, un dels autors més estimats de gènere fantàstic de tots els temps. A Stardust Gaiman narra les peripècies d’en Tristran Thorn, un jove que s’endinsa a la Terra de les Fades després de prometre a la seva estimada que aniria a buscar-hi l’estel que tots dos veuen caure del cel una nit.

Aquestes pàgines amaguen, doncs, una de les aventures més encisadores de Neil Gaiman, un conte de fades que ens trasllada al cor d’una terra meravellosa i desconeguda i d’una història captivadora com cap altra.

«I a qui va dirigida aquesta novel·la de Gaiman?», us preguntareu. Doncs considerem que les històries de Gaiman tenen moltes qualitats, però trobem que una de les més destacables és que sempre les gaudirà un públic tant jove com adult.

Potser ja us sonen les edicions anteriors que hem editat de Gaiman en català... Si no, us animem a no perdre-us Neverwhere. Sota Londres ni L’oceà al final del camí, dues obres de gènere meravelloses que han atrapat milions de lectors. Podeu fer-hi un cop d’ull mentre esperem amb moltíssimes ganes tenir la primera edició de Stardust a les mans.

Gaudiu de la màgia de la lectura!

Regresar al blog