Aquest maig T. Kingfisher ens sorprèn amb la deliciosa novel·la gòtica premiada als Locus i finalista als Hugo

Aquest maig T. Kingfisher ens sorprèn amb la deliciosa novel·la gòtica premiada als Locus i finalista als Hugo

El 20 de maig ha arribat a les llibreries Què mou els morts, una de les novel·les més aclamades de T. Kingfisher, aclamadíssima autora del panorama literari actual. Premiada com a millor novel·la als prestigiosos Locus, i finalista als Hugo, entre d’altres guardons, la història recupera La caiguda de la casa d’Usher, l’etern clàssic d’Edgar Allan Poe.

Quan l’Alex Easton s’assabenta que la vida de la seva amiga Madeline Usher perilla a causa d’una malaltia, s’afanya a visitar-la a la casa familiar. L’Alex s’esfereeix en descobrir que les fosques aigües del llac vora la mansió Usher semblen vives i que les envolten fongs que devoren la vegetació i animals que actuen presos d’un descontrol sinistre. A la casa, mentre la Madeline vaga somnàmbula tot parlant amb una veu que no sembla pertànyer-li, al seu germà Roderick també el comença a consumir la malaltia.

Què mou els morts no és només història de terror, sinó també un conte fosc i captivador que ha aconseguit centenars de milers d’amants de la literatura gòtica arreu. Per a la sorpresa de molts, és al mateix temps una aposta segura per als fans del fenomen televisiu The Last of Us.

Tenim sort de poder presentar una edició com aquesta, i això ha estat en una immensa part gràcies a la traductora Marta Armengol i la Marina Vidal, que ha il·lustrat la coberta.

Esperem que la gaudiu molt!

Regresar al blog