Editorial Fantasia

Susan Ee en català, a Obscura

Obscura Editorial publica la nova saga de Susan Ee, Històries de Mitjanit, i la trilogia bestseller de l’autora, Penryn i la fi dels temps, en una aposta pel gènere fantàstic en català.

A Històries de Mitjanit, la nova saga de Susan Ee, l’autora reinventa el conte tradicional mitjançant una narració en què els esdeveniments se succeeixen en un regne fosc, ple de màgia i de misteri. El nou univers creat per Susan Ee s’obre al públic amb Cinder i el Príncep de Mitjanit, un retelling del conte de la Ventafocs, d’ambientació tenebrosa i ritme trepidant, que ens presenta la història d’una òrfena que viu en una nació sumida en una guerra inacabable i en què, les nits de lluna plena, moltes noies acaben convertint-se en preses d’una cacera terrible.

Aquest primer volum, que ha arribat a les llibreries al mes de març, és un exemple de la nostra aposta pel gènere fantàstic en català, que constituirà un dels pilars cabdals sobre els quals Obscura s’edifica i, esperem, seguirà edificant-se en el futur. Poder treballar amb aquesta autora ens entusiasma, i creiem que les obres que aquesta nova saga recull, i que anirà recollint al llarg dels propers anys, són una proposta sòlida per a presentar al lector jove en edat d’avançar cap a lectures més madures.

Susan Ee va fer el seu debut com a escriptora amb Penryn i la fi dels temps, una trilogia que ha esdevingut un bestseller internacional i que ha convertit l’autora en una de les grans veus del gènere fantàstic. La seva obra ha estat traduïda a 26 idiomes, i ara Obscura la recupera per apropar-la al públic català. El primer llibre, Àngels caiguts, es publicarà el mes d’abril. La segona i tercera part, El món de l’endemà i La fi dels temps, també arribaran a les llibreries aquest 2020.

A Obscura Editorial volem fer créixer un projecte que neix amb la il•lusió de contribuir a l’esforç col•lectiu de treure del nínxol la literatura fantàstica, de terror i de ciència ficció, i d’apropar-la als lectors en català i en castellà. Publicarem plomes inèdites i autors de títols coneguts, tant d’ara com d’abans. Ens interessa, per damunt de tot, descobrir històries que ens enfrontin al conjunt d’elements que configuren l’essència de l’ésser humà: el patiment, el sacrifici, la por, l’anhel… Relats, en definitiva, sobre els nostres orígens, sobre la cerca incansable de la veritat, la possible existència d’altres móns i realitats, i sobre el temor a allò que desconeixem i que encara resta per descobrir. Ens agrada la fantasia, ens agrada el terror, i ens agrada llegir-los també en català.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: