Sin categoría

La seqüela d’Àngels caiguts, el best-seller internacional de Susan Ee, novetat a la Setmana del Llibre en Català i disponible a llibreries el 17 de setembre

La continuació d’Àngels caiguts és trepidant, plena d’acció i de tendresa a parts iguals, i prepara la trama de cara a l’èpic final de la trilogia. A Obscura Editorial publicàvem el primer llibre d’aquesta saga el passat mes de maig. Mantenint-nos ferms en la nostra aposta d’apropar la literatura fantàstica als lectors en català,  El món de l’endemà arribarà a les llibreries el proper 17 de setembre i estarà disponible durant la Setmana del Llibre en Català, a la parada 22.

Aquesta segona part de la trilogia no dona treva a la humanitat, i menys encara a la Penryn Young, que, després d’una massacre perpetrada per l’enemic a la base de la resistència, haurà de remoure cel i terra per reunir-se amb la seva germana altre cop. La ciutat deserta de San Francisco depara nous perills, i els àngels sobrepassaran qualsevol límit per guanyar la partida a la humanitat, que està decidida a lluitar fins al final.

La Penryn, però, aquest cop estarà sola. En Raffe segueix buscant desesperadament les ales que li permetran enfrontar-se als companys que l’han traït i reclamar el lloc que li correspon entre els seus. Si el camí que ha emprès el duu a retrobar-se amb la Penryn, haurà de decidir d’una vegada per totes a qui deu la seva lleialtat. Seran els humans capaços de fer ressorgir d’entre les cendres un món que ha quedat en runes, o bé deixarà engolir-se per la foscor?

L’escriptora Susan Ee va donar-se a conèixer amb Àngels caiguts, el primer volum de Penryn i la fi dels temps, una trilogia que la va consolidar immediatament com a autora best-seller a nivell internacional i que ha marcat tota una generació de lectors joves (i no tan joves). La publicació del darrer títol de la trilogia està programada per abans que acabi l’any, així que, si encara no heu fet lloc a la prestatgeria per l’aventura de la Penryn, sou a temps de posar-vos al dia i acompanyar la nostra heroïna durant al final d’infart que ens brinda una de les trilogies que més ha marcat la literatura fantàstica els darrers anys.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: