17,90€ Paper

El món de l’endemà


Susan Ee

Idioma: CATALÀ
Gènere: Fantàstic
Mides: 14×22
Format: Rústica amb solapes
PVP: 17,21 / 17,90 €
ISBN: 978-84-121654-8-7
Distribució: 17 de Setembre de 2020

Arriba la seqüela d’Àngels caiguts, el best-seller internacional amb què l’escriptora Susan Ee va fer el seu aclamat debut al món de la literatura fantàstica.

Llegeix el primer capítol

On el pots trobar?
Libelista – todostuslibros.com – FNAC – Casa del libro – El Corte Inglés

eBook també disponible a:
Amazon – Kobo – Google Play Books

(a la venta a partir del 17 de Setembre)

El món de l’endemà no dona treva a la humanitat, i menys encara a la Penryn Young. Després d’una massacre perpetrada per l’enemic a la base de la resistència, la Penryn haurà de remoure cel i terra altra vegada per reunir-se amb la seva germana. Per aconseguir-ho, no li quedarà més remei que tornar a ficar-se a la gola del llop. La ciutat deserta de San Francisco amaga nous perills, i els àngels sobrepassaran qualsevol límit per guanyar la partida a la humanitat, que està decidida a fer ressorgir la civilització del munt de cendres a què va quedar reduïda mesos enrere.

Aquesta vegada, la Penryn està sola. En Raffe la creu morta i busca desesperadament les seves ales per poder enfrontar-se als companys que l’han traït i reclamar el lloc que li correspon entre els seus. Si el camí que ha emprès el duu a retrobar-se amb la Penryn, haurà de decidir d’una vegada per totes a qui deu la seva lleialtat.

Susan Ee és una escriptora i directora de cinema àmpliament reconeguda, entusiasta de la ciència-ficció, de la fantasia i del terror. La trilogia amb què l’autora va debutar, Penryn i la fi dels temps, l’ha dut a ser finalista dels Cybils Awards. A més a més, ha rebut puntuacions excel·lents per part de la revista Entertainment Weekly i s’ha situat al top 5 dels eBooks més venuts d’Amazon. Els seus llibres han estat best-sellers internacionals que s’han traduït a 26 idiomes i l’han convertida en una de les grans veus del gènere fantàstic.
La seva nova saga, Històries de Mitjanit, que Obscura publica en català, es reinventa els contes clàssics en un univers que desborda màgia i fantasia a cada pàgina.

«Un llibre ple d’acció. El món de l’endemà atraparà fins i tot els lectors que sempre s’han resistit a la ciència-ficció.»
Sunday Mirror

«El cor t’anirà a mil. És impossible deixar de passar les pàgines a mesura que la nostra heroïna lluita per la resistència humana. Senzillament brillant.»
Star

 

%d bloggers like this: