17,90€ Paper

Àngels caiguts


Susan Ee

Idioma: CATALÀ
Gènere: Fantàstic
Mides: 14×22
Format: Rústica amb solapes
PVP: 17,21 / 17,90 €
ISBN: 978-84-121654-2-5
Distribució: 28 de maig de 2020

Àngels caiguts endinsa el lector en un món postapocalíptic sense precedents i obre la trilogia Penryn i la fi dels temps, una història captivadora que s’ha consolidat com un fenomen internacional de la literatura fantàstica i dona el tret de sortida a una trilogia irrepetible en el gènere fantàstic, amb més de 600.000 exemplars venuts a tot el món. El segon i tercer llibres, El món de l’endemà i La fi dels temps, també arribaran als lectors aquest 2020 de la mà d’Obscura Editorial.

Llegeix el primer capítol


On el pots trobar?

Libelistatodostuslibros.comFNACCasa del libroEl Corte Inglés

eBook també disponible a:
Amazon – Kobo – Google Play Books

Escolta el primer capítol d’ “Àngels caiguts” (àudio de Montse Ballesteros)

Han passat sis setmanes des que els àngels de l’apocalipsi van arrasar la Terra. En pocs dies, la civilització ha quedat reduïda a una pila de runes i la humanitat ha arribat a límits insospitats per sobreviure. Quan enmig del caos un grup d’àngels s’enduu la seva germana petita, la Penryn Young farà qualsevol cosa per recuperar-la. Fins i tot pactar amb l’enemic.

En Raffe és un guerrer caigut a qui han tallat les ales. Després de segles lliurant batalles, jeu a terra entre la vida i la mort quan la Penryn el rescata amb l’esperança que la condueixi fins a la seva germana. La Penryn i en Raffe hauran de confiar l’un en l’altre en un moment en què no podrien estar més enfrontats per arribar al niu dels àngels, on ella arriscarà la vida per recompondre la seva família i ell es lliurarà als seus enemics per recuperar allò que temps enrere el va fer ser qui era.

Sobre l’autora, la premsa n’ha dit…

«Àngels caiguts és just el que buscaves. No deixis que aquesta història se t’escapi de les mans.»
Tara Fowler, Entertainment Weekly

«Absolutament captivadora. Mereix ser un èxit.»
Sunday Mirror

«Una trama elaborada que es nodreix d’un reguitzell de detalls escollits amb molt d’enginy. La història romàntica en un món postapocalíptic la complementen uns personatges molt ben construïts, una atmosfera que atrapa i una prosa sòlida.»
Publishers Weekly

«Una saga que farà embogir els fans de Crepuscle i Els jocs de la fam
Guardian

«És una escriptora excel·lent. Ha creat un món fantàstic ple de personatges meravellosos, amb què el lector connectarà des de la primera pàgina.»
Sam Raimi, director, productor i escriptor

«Fosca, romàntica… Una lectura compulsiva assegurada. Penryn i la fi dels temps ofereix al lector una nova dimensió, un nou món ple de criatures per estimar i témer. Jo hi estic del tot obsessionada.»
Kami  García, coautora de Criatures estranyes, bestseller #1 del New York Times

Susan Ee és una escriptora i directora de cinema àmpliament reconeguda, entusiasta de la ciència-ficció, de la fantasia i del terror. La trilogia amb què l’autora va debutar, Penryn i la fi dels temps, l’ha dut a ser finalista dels Cybils Awards. A més a més, ha rebut puntuacions excel·lents per part de la revista Entertainment Weekly i s’ha situat al top 5 dels eBooks més venuts d’Amazon. Els seus llibres han estat best-sellers internacionals que s’han traduït a 26 idiomes i l’han convertida en una de les grans veus del gènere fantàstic.

Mitjà: El Biblionauta
Data: 04 d’agost de 2020
Article: Àngels Caiguts (2012) – Susan Ee, per Daniel Genís

Mitjà: La petita llibreria (blog)
Data: 19 de juny de 2020
Article: Àngels Caiguts, per Àngela Sánchez Vicente

%d bloggers like this: