Per a fer-nos arribar els teus manuscrits, si us plau, tingues en compte les següents condicions:

- Envieu els arxius en format .doc o .pdf a l'adreça info@obscura.es

- Només tindrem en compte originals que encaixin en la nostra línia editorial: el terror. Hi ha molts tipus de por, d’angoixa, de terror… la definició de “Obscura” de la pàgina d’inici us servirà de guia.

- Agrairem una petita introducció en el cos de l'email a manera de presentació de vosaltres mateixos (o de l'autor al qual representeu, segons sigui el cas), a més d'indicar, en l'assumpte, el nom de l'autor i el títol de l'obra.

- Envieu dos arxius adjunts. Un d'ells, el manuscrit, naturalment. En l'altre, incloeu una breu sinopsi i informació de l'autor (dades de contacte, biografia, obres publicades i qualsevol altra dada que cregueu que valgui la pena compartir).

- El temps és limitat i tractem de treure-li el màxim profit i no sempre som capaços de contestar tan ràpid com ens agradaria. Intentarem respondre a tots els enviaments, però no prometem res. Al menys, sí que rebreu la confirmació de la recepció el vostre missatge.

- Ens agraden els contes a partir de 5000 paraules, les novel·les curtes de 15000 i 25000, i les obres que arriben fins a les 50000, o les 80000, o les 100000. No som estrictes amb l'extensió de les obres. Si és bona, farem el possible per publicar-la.