Oberta la recepció de manuscrits

Obscura Editorial veurà la llum en el primer trimestre de 2020 amb les seves primeres publicacions. Estem treballant en el nostre catàleg per a tot l’any que ve i no volem que el ritme es pari.

Busquem històries que infonguin temor, inseguretat o desconfiança, que es moguin en el món del desconegut o misteriós. El terror  l’entenem d’una forma molt transversal. El podem trobar en la fantasia, en la ciència-ficció, en l’erotisme, en la novel·la històrica, en la romàntica… No només es tracta de monstres, malsons i successos paranormals. El propi ésser humà té un costat molt pervers… massa.

També busquem històries que recuperin el nostre imaginari popular, els mites i llegendes amb els quals vam créixer, els relats foscos made in Spain que segueixen allí, ocults, murmurats, explicats a cau d’orella, esperant que algú els airegi de nou. Tenim els nostres propis horrors, els nostres propis temors, i volem recuperar-los.

Pots trobar AQUÍ la informació necessària per a fer-nos arribar els teus manuscrits.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada