Editorial

Obscura Editorial. Bàsicament, es tracta de terror.

Per fi hem fet el pas i hem iniciat el projecte amb el qual somiàvem: una editorial dedicada al terror en totes les seves formes i expressions. Ens agraden les bones històries que ens enfonsen en el sofà, ens acceleren el cor, ens roben l’alè i ens amoïnen; les que ens tenen en tensió i ens fan cridar, les que, de tant en tant, ens obliguen a parar, tancar el llibre, deixar-lo sobre la taula i mirar-lo amb respecte i temor mentre ens preguntem: «Segur que vull continuar?».

Iniciem aquesta aventura amb molta incertesa però amb molta il·lusió. Volem publicar literatura de gènere de qualitat, escrita per autors nous, o consolidats, o estrangers, però bons, amb històries sobre la nostra terra, o sobre altres més llunyanes, o unes altres que no coneixem o que estan per arribar, amb monstres, fantasmes, esperits, dements o assassins, amb el que faci falta per a aconseguir engarrotar-nos els músculs i que no puguem relaxar-los fins que tanquem el llibre, això sí, amb un gran somriure de satisfacció. Perquè ens encanta el terror.

Acabem de començar. Prometem estar aquí fora durant molt, molt de temps.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: